Professionals
Contact

Hoe helpt deze website?

www.samenmetbeesel.nl helpt!

Heeft u moeite met koken omdat u in een rolstoel zit? Kan uw peuter niet slapen? Wilt u weten wat er in de buurt te doen is? Type deze vraag dan in de zoekbalk. U krijgt antwoord in drie stappen

1. Wat kunt u zelf doen om het probleem op te lossen? Kunt u misschien alternatieve producten kiezen in de supermarkt?

2. Wat kunt u samen met anderen doen? U kunt bijvoorbeeld een vriend vragen om te koken. En misschien zijn er vrijwilligers of buren die samen met u willen koken en eten. Dat is ook nog eens een stuk gezelliger!

3. Lukt ook dat niet? Dan biedt de website u de sociale kaart aan, met professionele diensten om u te ondersteunen bij uw hulpvraag.

 

U kunt op verschillende manieren zoeken:

Stel uw vraag

Het makkelijkst werkt deze website, als u gewoon een vraag in de zoekbalk typt. Als we niet precies weten wat u bedoelt vragen we verder, en anders geven we direct het beste antwoord dat we kunnen vinden.

Blader door onderwerpen

Als u geen specifieke vraag heeft, maar iets wilt lezen over een bepaald onderwerp of situatie, blader dan door de verschillende onderwerpen die gerangschikt staan in rubrieken.

Lees een verhaal

Gerard van Dam, Erica Schreurs en anderen vertellen hun eigen verhaal, over wat ze hebben meegemaakt, ervaren en hoe zij dingen doen. Misschien kijkt u hierdoor ook anders naar uw eigen situatie.

Verken uw buurt

Bent u op zoek naar zorg, sport of gezelligheid in de buurt? Kies dan in menu voor Mijn buurt. Op de kaart van uw buurt (Reuver/Offenbeek en Beesel) ziet u snel waar organisaties zitten. En welke activiteiten er worden georganiseerd.

Geef uw mening over deze informatie

Help ons deze website beter te maken

Heeft u opmerkingen over deze informatie? Laat dan hier uw mening achter.

Let op: in dit formulier kunt u alleen opmerkingen plaatsen over de website. Heeft u een vraag over uw persoonlijke situatie of zoekt u hulp? Neem contact op met uw gemeente.

De gegevens van dit formulier worden verstuurd naar websiteleverancier Elkander. De gemeente kan de gegevens inzien. Elkander of de gemeente kan contact met u opnemen over uw bericht, maar is hiertoe niet verplicht.

Reageert u op een pagina met organisatiegegevens, dan wordt uw bericht ook doorgestuurd naar deze organisatie.

Velden met een * zijn verplicht.

Hoe zou u de bruikbaarheid van de informatie beoordelen? *

Heeft u de informatie gevonden die u zoekt? *

Selecteer een of meer van de onderstaande opties

Mag de webbeheerder contact met u opnemen over uw beoordeling?

De webbeheerder kan alleen contact met u opnemen, als u uw gegevens invult