Professionals
Contact

Maak kennis met het zorgaanbod van Pro Vita

- Op 8 april opent Pro Vita haar deuren voor alle geïnteresseerden. Tijdens deze open dag kan iedereen kennismaken met het brede zorg- en ondersteuningsaanbod binnen Pro Vita Centrum voor gezondheidszorg.

Pro Vita biedt volop zorg- en ondersteuningsdisciplines voor de inwoners en is sinds de opening in 2013 niet meer weg te denken in Reuver. Samen met alle betrokken partijen zijn er prachtige innovatieve ontwikkelingen en samenwerkingen uitgerold die de zorg dichtbij inwoners brengt, zoals het spreekuur hartfalen en het uitleenpunt voor hulpmiddelen.

Op 8 april worden vele samenwerkingen en ontwikkelingen binnen Pro Vita gepresenteerd. Dit maakt de open dag tot een informatief, leerzaam en vermakelijk uitje voor jong en oud. Zo worden er innovatieve zorgproducten, zoals de bloedprik-app gedemonstreerd, kunnen mensen spelenderwijs zien welke zorg-dimensies er zijn, kunnen kinderen spuiten zetten in een verpleegbeer, is er informatie over huidaandoeningen, demonstreren fysiotherapeuten shockwave en dry needling en zo zijn er nog vele activiteiten om aan deel te nemen.

 

Meer informatie?

Wil je meer weten over de open dag? Neem dan contact op met Anouk van de Schoor via anoukvds@hotmail.com of telefoonnummer 06 21 69 07 74.

Geef uw mening over deze informatie

Help ons deze website beter te maken

Heeft u opmerkingen over deze informatie? Laat dan hier uw mening achter.

Let op: in dit formulier kunt u alleen opmerkingen plaatsen over de website. Heeft u een vraag over uw persoonlijke situatie of zoekt u hulp? Neem contact op met uw gemeente.

De gegevens van dit formulier worden verstuurd naar websiteleverancier Elkander. De gemeente kan de gegevens inzien. Elkander of de gemeente kan contact met u opnemen over uw bericht, maar is hiertoe niet verplicht.

Reageert u op een pagina met organisatiegegevens, dan wordt uw bericht ook doorgestuurd naar deze organisatie.

Velden met een * zijn verplicht.

Hoe zou u de bruikbaarheid van de informatie beoordelen? *

Heeft u de informatie gevonden die u zoekt? *

Selecteer een of meer van de onderstaande opties

Mag de webbeheerder contact met u opnemen over uw beoordeling?

De webbeheerder kan alleen contact met u opnemen, als u uw gegevens invult